HAKKARİ / ŞEMDİNLİ - Tütünlü Köyü Ortaokulu

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sa. Cihat İNAN ile beraberindeki şube müdürlerimiz sn. Halis ARICI ile sn. Osman YILMAZ okulumuza ziyarette bulundular. bu ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür edriyoruz.

May

Bu bayram bizim bayramımız.programımızdan geriye kalan kareler.

May

Sınava kısa bir zaman kala yoğun bir dönemden geçen öğrencilerimiz bir  Türkiye Geneli deneme sınavını daha  geride bıraktılar.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜTÜNLÜ KÖYÜ ORTAOKULU MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN GENÇLER.

Haz

TÜTÜNLÜ KÖYÜ İLK VE ORTAOKULU BAHÇESİNE ŞEMDİNLİ KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN ÇEŞME YAPTIRILDI. ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA ŞEMDİNLİ KAYMAKAMLIĞINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

LGS SONRASI TÜTÜNLÜ KÖYÜ ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BAĞLAR KÖYÜNDE SEYYİD ABDULLAH-I ŞEMDİNİ TÜRBE ZİYARETİ VE KAYME SARAYI GEZİSİ DÜZENLEDİK. EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.